لوگو1
شعار
پرچم ایران

نیاز ۷۳۰۰ میلیارد تومانی برای اتمام طرح‌های آبی سیستان و بلوچستان

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1404/08/18


تولید - محصول

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در آیین افتتاح طرح‌های آبی با حضور معاون رئیس‌جمهور گفت: با تخصیص ۷۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار، عملیات آبرسانی به ۲۰۰۸ روستای استان تکمیل می‌شود؛ اقدامی که علاوه بر جلوگیری از هدررفت منابع منجر به حفظ سرمایه می‌شود.



"فرهاد سرگلزایی" با تأکید بر ضرورت تکمیل پروژه‌های در دست اجرا گفت: هر طرح ناتمام، بخشی از سرمایه کشور است که با به‌ثمر رسیدن آن، بازدهی اقتصادی و بهره‌وری خدمات به شکل چشمگیری افزایش می‌یابد.

سرگلزایی افزود: با تکمیل تأسیسات آبرسانی، مناطق آسیب‌پذیر کمتر دچار قطعی و بحران خواهند شد و در نتیجه، امنیت آبی استان ارتقا می‌یابد. از سوی دیگر، اتمام این پروژه‌ها موجب کاهش هزینه‌های آتی دولت و مردم می‌شود، چراکه تأخیر در بهره‌برداری به افزایش هزینه‌ها منجر خواهد شد.

او آب پایدار را زیربنای توسعه در همه بخش‌ها از جمله آموزش، بهداشت، گردشگری و سرمایه‌گذاری دانست و گفت: بدون دسترسی به آب مطمئن، هیچ برنامه توسعه‌ای دوام نخواهد داشت. از این رو، اتمام طرح‌های آبرسانی را باید حلقه‌ای مؤثر در زنجیره توسعه پایدار مناطق محروم قلمداد کرد.ار مناطق محروم دانست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در تشریح وضعیت فعلی پروژه‌های روستایی استان افزود: تکمیل عملیات آبرسانی برای ۲۰۰۸ روستا نیازمند ۷۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که با تأمین آن، شاخص بهره‌مندی از آب شرب روستایی به ۹۰ درصد افزایش می‌یابد.

سرگلزایی تصریح کرد: با تحقق این برنامه، بیش از یک‌میلیون و ۱۸ هزار نفر از جمعیت استان از آب پایدار بهره‌مند و رفع تنش آبی می‌شوند.

او همچنین افزود: در سال جاری ۲۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار به این بخش اختصاص یافته که با تخصیص کامل آن، آبرسانی به ۳۵۰ روستا در دستور کار قرار دارد.