لوگو1
شعار
پرچم ایران

همکاری شرکت آب و فاضلاب و دانشگاه زابل برای بازچرخانی آب

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1404/07/02


تولید - محصول

جلسه مشترک مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زابل و رئیس دانشگاه زابل با محوریت تحویل فاضلاب شهری به پکیج تصفیه پردیس دانشگاه برگزار شد، اقدامی که می‌تواند الگویی برای مدیریت پایدار منابع آبی در منطقه باشد.


به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، این پکیج با هدف تصفیه مؤثر فاضلاب و بازچرخانی آب برای آبیاری فضای سبز طراحی و ساخته شده و بخشی از برنامه‌های راهبردی مدیریت منابع آبی در زابل را محقق خواهد کرد.

"حمیدرضا مددی"، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زابل، در این جلسه با اشاره به ضرورت مصرف بهینه و بازاستفاده از منابع آبی در مناطق کم‌آب بیان داشت: با توجه به شرایط اقلیمی زابل و محدودیت منابع، بهره‌گیری از پساب تصفیه‌شده اقدامی زیست‌محیطی و الگوی قابل تکرار برای سایر نهادهاست.

 وی همکاری تنگاتنگ دانشگاه و آبفا را پیش‌شرط اجرای موفق این طرح دانست و گفت: تحقق این همکاری، فرصت‌های تازه‌ای برای پژوهش‌های علمی و استفاده کاربردی از نتایج آن فراهم می‌کند.

در ادامه، دکتر رکوعی، رئیس دانشگاه زابل، ضمن استقبال از این همکاری گفت: دانشگاه زابل تلاش دارد علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، نقش مؤثری در توسعه پایدار ایفا کند. بهره‌برداری از این پکیج ضمن تأمین بخشی از نیازهای فضای سبز، فرصت‌های تحقیقاتی ارزشمندی در حوزه آب و محیط زیست برای دانشجویان و اساتید فراهم می‌کند.

در پایان نشست نیز بر ضرورت تسریع در روند اجرایی و پایبندی کامل به تعهدات طرفین تأکید شد و مقرر گردید تیم‌های فنی دو مجموعه مطالعات مقدماتی و برآورد طرح را در کوتاه‌ترین زمان ممکن تهیه و ارائه کنند.