لوگو1
شعار
پرچم ایران

پیگیری تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری برای ۳ پروژه روستایی

زمان مطالعه

1 دقیقه

نویسنده

روابط عمومی

تاریخ انتشار

1404/01/09


تولید - محصول

در نشست سرپرست شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با کارکنان آبفای ایرانشهر، مطالعه و بررسی منابع جدید تأمین آب برای شهر بمپور و پیگیری تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری برای سه پروژه آبرسانی روستایی در ایرانشهر در دستور کار قرار گرفت.


به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ، "فرهاد سرگلزایی"، در ادامه سفر خود به شهرستان ایرانشهر ضمن دیدار و گفت‌و‌گو با کارکنان امور آب و فاضلاب این شهرستان مصوباتی را جهت اجرا در دستور کار قرار داد.

یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این نشست، بررسی و مطالعه منابع جدید برای تامین آب شهر بمپور بود که با توجه به کمبود منابع آبی موجود، کارکنان خدوم این شرکت به دنبال یافتن راهکارهای جایگزین و پایدار برای رفع نیازهای آبی این شهر هستند.

در همین راستا، گزینه‌هایی مانند حفر یک حلقه چاه جدید در نیروگاه محمدان به عنوان منبع جایگزین، اجرای خطوط آبرسانی از چاه‌های ریکپوت و خدا آباد، و همچنین بررسی امکان تامین آب از مناطق سردگال، سرتختی و جمال آباد مورد بررسی قرار گرفت.

علاوه بر این، در این نشست موضوع پیگیری تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری برای سه پروژه آبرسانی روستایی در ایرانشهر نیز مورد تاکید قرار گرفت. این پروژه‌ها شامل آبرسانی به روستاهای بزپیران، بهشت آباد و ریکپوت می‌شوند و تخصیص اعتبار به آنها می‌تواند مشکل آب اهالی این روستاها را مرتفع نماید.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در ادامه این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان، بر ضرورت پاسخگویی به نیازهای مردم تأکید کرد و گفت: سیستان و بلوچستان یکی از پهناورترین استان‌های کشور است و باید با تمام توان در جهت تأمین نیازهای مردم تلاش کنیم. مردم این استان نجیب، وطن‌دوست و سخت‌کوش هستند و شایسته دریافت بهترین خدمات هستند.

سرگلزایی همچنین بر تکریم ارباب رجوع و تغییر نگرش سنتی در ارائه خدمات تأکید کرد و افزود: مردم نباید ناامید از ادارات خارج شوند، لازم است فرآیندهای اداری را تسهیل کنیم و امور مردم را در پیچیدگی‌های قانونی گرفتار نکنیم.

این گزارش می‌افزاید در پایان این نشست، از زحمات همکاران سخت‌کوش ابابگر ریگی و حسین مرادی به پاس تلاش‌های ارزنده‌شان تقدیر به عمل آمد.